Мъжка чанта естествена кожа VK003
Мъжка чанта естествена кожа VK0031
Мъжка чанта естествена кожа VK0032
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта естествена кожа VK003

1907190018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка чанта естествена кожа VK003, светлокафява естествена кожа и много добра изработка. Леко релефна, същевременно фина при допир, гарантираща сигурност на съдържанието в нея. Има достатъчно прегради, както за документи и ключове, така и за пари и други ценности. Презрамката е плътна и здрава от същия цвят, лесно се регулира и ще стои удобно на вашето рамо.

Този аксесоар е предназначен за деловите мъже, които са в постоянно движение. Добър вариант е да се комбинира с мъжки колани и стилни обувки от същия цвят. Тях и още много различни модели може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Мъжката чанта е подходяща за подарък, който ще ви доставим в изискана опаковка на посочения от вас адрес.

 

 

Размер:

Височина: 19см

Дължина: 16см

Ширина: 6 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •