Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка чанта естествена кожа VK3328
Мъжка чанта естествена кожа VK33281
Мъжка чанта естествена кожа VK33282
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта естествена кожа VK3328

1907190019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта естествена кожа VK3328, светло кафяв цвят, 100% естествена кожа. Много удобна за носене, както през рамо, така и в ръка. Много функционална, предназначена за мъжете, които искат да носят със себе си най-важните неща, като например документи, пари и ключове. Има достатъчно прегради за тях, така че без колебание ще удовлетвори всички ваши изисквания за такъв тип аксесоари.

Кожата е гладка и фина при допир, с два много ефектни шева от лицевата страна. Всичко е защитено с външни метални ципове по цялата ширина на преградите. Този модел е най-търсен от заетите господа, които пътуват изключително много. Презрамката е дълга и достатъчно широка, лесно се регулира, за да се носи удобно през рамо. Добре е да се знае, че този стилен аксесоар трябва да се комбинира със същия цвят кожени колани, за да изглеждате перфектно на всеки празник или събитие.  Идеален предложение за подарък към любимия съпруг или приятел.

 

Размер:

 

Височина: 24см

Дължина: 20см

Ширина: 8 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно