Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка чанта светлокафява VK9
Мъжка чанта светлокафява VK91
Мъжка чанта светлокафява VK92
Мъжка чанта светлокафява VK93
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка чанта светлокафява VK9

2102100013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка чанта светлокафява VK9, многофункционален модел за деловите господа. Дизайнът от вътрешната страна е много добре структуриран, с достатъчно на брой прегради за най-ценните неща, които ще са ви необходими. Отделенията са дълбоки, като в тях може да сложите портфейл, документи, банкноти и т.н.

Всичко това е защитено с ципове. Отвън изработката е елегантна, с добре позиционирани здрави шевове, които придават сигурност и стил на мъжката чанта. Всичко това е направено изцяло от естествена кожа, гладка и приятна на допир. Друго предимство е, че този аксесоар може да се носи през рамо, защото е снабден с широка здрава презрамка.

 

Размери: 19 см ширина, 24.5 см дължина


Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.