Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена чанта RM1
Мъжка кожена чанта RM11
Мъжка кожена чанта RM12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена чанта RM1

1904100264

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена чанта RM1, черен цвят, 100% естествена кожа, релефна. Предпочитан аксесоар за мъжете на средна възраст. Както жените обичат да си слагат нещата в техните дамски чанти, така и силния пол отговаря на това необходимо предизвикателство. Има достатъчно прегради за лични документи, мобилен телефон и портфейл.

Всичко това е защитено от закопчаване с метален цип по цялата ширина. Модел с практичен дизайн за заетите хора, които пътуват много. Презрамката е достатъчно дълга и широка за да се носи чантата през рано. Ако искате да направите стилен подарък към ваш приятел или съпруг, това е нашето предложение за вас. Тези и още много мъжки аксесоари може да намерите в нашия онлайн магазин.

 

Размер:

Височина: 27см

Дължина: 22см

Ширина: 5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.