Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена чанта RM2
Мъжка кожена чанта RM23
Мъжка кожена чанта RM21
Мъжка кожена чанта RM24
Мъжка кожена чанта RM22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена чанта RM2

1905210001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена чанта RM2, черна дипломатическа и многофункционална. Изработена е изцяло от естествена кожа, много качествено изпълнение. Има достатъчно на брой прегради за документи, портфейли, лични вещи и аксесоари. Специално изработена е за ангажираните мъже, които пътуват често.

Дизайна е класически с подсилено дъно и масивно закопчаване. Дръжката е много здрава, интересно съчетание между метал и кожа. Идеален подарък за ваш приятел или роднина, който ще опаковаме и доставим на посочения от вас адрес. Този и още много аксесоари и мъжки дрехи може да разгледате в нашия онлайн магазин.

 

  • Състав 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.