Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена чанта VK168
Мъжка кожена чанта VK1681
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена чанта VK168

1905030005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена чанта VK168 изцяло от еко кожа. Красив и изискан модел от последната ни колекция. Предназначена е за заетите господа, които трябва да си носят личните вещи и документи постоянно със себе си. Им достатъчно на брой прегради в които може да сложите кожен портфейл или ключове.

Освен това някои от тях са защитени с метален цип. Презрамката е плътна и здрава, като се  предоставя възможност за лесно регулиране. Има три декоративни цветни копчета по средата на кожата, които придават завършена линия на модела. Този вид аксесоари са подходящи за подарък на  деловите господа, като колекцията е голяма и при желание от ваша страна може да я разгледате.

 

Размер:

Височина: 27см

Дължина: 23см

Ширина: 5 см

 

Състав: 100% еко кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.