Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена чанта VK170
Мъжка кожена чанта VK1701
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена чанта VK170

1905030004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена чанта VK170, от 100% еко кожа, предназначена за деловите мъже. Лесна и удобна за носене от черен релефен материал с текстура на квадрати. Изключително атрактивен модел от последната ни колекция, които са на мода през този сезон. Изработката е много добра , а дизайна е повече от атрактивен.

Чантата разполага с достатъчен брой прегради, някои от които са подсигурени с метален цип. В тях спокойно може да сложите документи, ключове и портфейл. Презрамката е дълга и може да се регулира лесно. Ако разгледате нашият онлайн магазин ще се уверите в голямото разнообразие на кожени аксесоари. Те са подходящи за подарък на близък приятел или любим мъж.

 

Размер:

 

Височина: 27см

Дължина: 24см

Ширина: 5 см

 

Състав: 100% еко кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.