Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортна чанта през рамо с usb зареждане VK13,
Спортна чанта през рамо с usb зареждане VK133
Спортна чанта през рамо с usb зареждане VK131
Спортна чанта през рамо с usb зареждане VK132
Спортна чанта през рамо с usb зареждане VK134
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортна чанта през рамо с USB зареждане VK13

2102100016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Спортна чанта през рамо с usb зареждане VK13, удобен и многофункционален аксесоар за ежедневна употреба. Бъдете сигурни, че точно този избор ще ви помогне във вашето ежедневие. Дизайнът наподобява туристическа раница в умален вариант. Отпред има две големи прегради подсигурени с ципове. Пред тях надлъжен джоб затворен с непромокаем цип, върху който има изписано логото на марката.

Другата страна на спортната чанта е с мека подплата, която прилепва за тялото без да го притеснява. За да бъде завършена спортната визия сме добавили  USB кабел за зареждане. Презрамките са много добре прихванати за основата, което гарантирависока надежност. Изработката е с много високо качество, което ще задоволи и най-претенциозния вкус.


Размери: 20 см ширина, 32 см дължина

Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.