Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлокафява мъжка чанта MR6233
Светлокафява мъжка чанта MR62331
Светлокафява мъжка чанта MR62332
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлокафява мъжка чанта MR6233

1907190014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлокафява мъжка чанта MR6233, ефектен модел от последната ни модна колекция. Красив и изискан аксесоар, предназначен за деловите мъже. Тук може да сложите всичко необходимо, което е важно за вас, и което мислите, че ще ви трябва през дългия работен ден. За документите и ключовете има специално предназначени прегради, както за парите в брой и други вещи от първа необходимост.

С други думи чантата е многофункционална и защитена от външни пластмасови ципове. Дизайна е много атрактивен, защото кожата е естествена с лек релефна повърхност. Това наше предложение може да го комбинирате с мъжки колани от същия цвят, ако искате да сте перфектни във вашата мъжка визия. Аксесоарът е подходящ за подарък , който ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

Размер:

Височина: 23см

Дължина: 19см

Ширина: 7 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.