Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Светлокафява мъжка чанта MR9126
Светлокафява мъжка чанта MR91261
Светлокафява мъжка чанта MR91262
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлокафява мъжка чанта MR9126

1907190016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлокафява мъжка чанта MR9126, стилен аксесоар за вашето делово ежедневие. Този артикул е с много качествена естествена кожа и перфектна изработка. Доста търсен модел през последния сезон, заради своята функционалност и атрактивен дизайн. На практика може да се каже, че чантата е много здрава, достатъчно свободни прегради за вашите ценни вещи и ключове.

Всичко това е прибрано зад здрави пластмасови ципове от същия светлокафяв оттенък. Кожата е леко релефна и фина при допир, трудно се износва и ще издържи много време при всякакви климатични условия. Този модел е подходящ за подарък, още повече ако успеете да го комбинирате със същият цвят мъжки колани и обувки. По този начин ще си гарантирате завършеност на вашата мъжка визия.

 

 

Размер:

Височина: 21см

Дължина: 18см

Ширина: 6 см

 

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.