Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Светлокафява мъжка чанта VK8509
Светлокафява мъжка чанта VK85093
Светлокафява мъжка чанта VK85091
Светлокафява мъжка чанта VK85092
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлокафява мъжка чанта VK8509

1907190012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлокафява мъжка чанта VK8509, стандартен цвят и стилен дизайн. Многофункционална, с достатъчно място за вашите ценности и документи. На практика има прегради за всичко, което ви е необходимо да носите през работния ден. Изключително здрава кожа, лека релефна повърхност и защитена със здрави пластмасови ципове.

Добре би се комбинирала с кожени мъжки колани и официални обувки от същия цвят. Изработката е много качествена, а широката презрамка може само да ви помогне в удобното носене през рамо. Регулирането и е лесно още повече, че това наше предложение е подходящо за подарък. Надяваме се тази идея да ви допадне, защото сме ви подготвили още много изненади, които се намират в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

 

Размер:

 

Височина: 21см

Дължина: 18см

Ширина: 8 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно