Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Тъмнокафява мъжка чанта с дръжка VK11
Тъмнокафява мъжка чанта с дръжка VK114
Тъмнокафява мъжка чанта с дръжка VK111
Тъмнокафява мъжка чанта с дръжка VK113
Тъмнокафява мъжка чанта с дръжка VK115
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмнокафява мъжка чанта с дръжка VK11

2102100012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмнокафява мъжка чанта с дръжка VK11, модерна и практична за вашето работно ежедневие. Обърнете внимание и на двете външни страни. Дизайна на всяка е различен, което показва, че може да се използва като двулицев аксесоар. Кожата е леко релефна с характерна текстура и здрав ситен шев.

Изработката е супер качествена, като е обърнато внимание на всеки един детайл. Вътрешните прегради са дълбоки и функционални. В тях може спокойно да сложите както ключове и портфейл, така и документи. Мъжката чанта може да се носи през рамо, като регулирането на презрамката е лесно и сигурно. Този модел има удобна дръжка, което би улеснило използването и.


Размери: 17 см ширина, 22 см дължина


Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.