Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня чанта през рамо кожа и плат AI2
Тъмносиня чанта през рамо кожа и плат AI21
Тъмносиня чанта през рамо кожа и плат AI22
Тъмносиня чанта през рамо кожа и плат AI23
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня чанта през рамо кожа и плат AI2

2102100009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня чанта през рамо кожа и плат AI2, красив аксесоар, практичен и удобен за носене. Дизайнът е доста раздвижен, защото се наблюдава съчетание от две различни материи от един и същи цвят. Основата на чантата е от син плат, към нея има добавено вътрешно скрито джобче отпред и по-голям в задната страна защитен с цип.

Всичко това е покрито с кожен капак. Вътрешността на чантата е със стандартни прегради, в които може да сложите лични вещи, документи, портфейл и ключове. Отново всичко е защитено с здрав цип. Качеството на изработка е изключително добро, гаранция за дълготрайна употреба. Още едно предимство е, че може да се носи през рамо, благодарение на широката и здрава презрамка.


Размери: 18.5 см ширина, 22 см дължина


Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.