Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Бели мъжки чорапи терлички VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бели мъжки чорапи терлички VK2

a707100001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бели мъжки чорапи терлички VK2, моден акцент за предстоящият сезон. Много добър избор от нашата последна колекция мъжки аксесоари за сезон пролет есен. Надяваме се да ви изненадаме приятно, защото материята е иновативна. Съставена е в комбинация от бамбук, полиамид и еластан, с което се гарантира нужната здравина и комфорт при ежедневно носене.

Ластикът, който обхваща мястото над глезена, не позволява да се свлича чорапа. Той е релефен с много свежа плетка. Бамбуковата материя не позволява на ходилата ви да задържат миризма и да се потят. Комбинацията им с мъжки обувки и панталони е лесна, затова я оставяме на вас. Това изделие е подходящо за подарък.

 

 

Състав: 77% бамбук, 20% полиамид и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.