Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черни мъжки чорапи терлички VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки чорапи терлички VK3

1808030006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки чорапи терлички VK3, дишаща материя и изчистен модел от последната ни серия аксесоари. Много добро предложение като цвят и прежда. През последните няколко сезона бамбука се наложи трайно като материал, защото успява да задържа влагата и не дава възможност на ходилото да се изпотява, дори в най-горещите дни в годината.

Удобни, здрави, меки. Това са трите най-важни качества за тези мъжки чорапи. Подходящи са за всякакъв цвят панталони и обувки, които може да разгледате в нашия сайт. На последно място трябва да добавим и антибактериалната защита, която е важен елемент срещу появата на гъбички по краката. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

 

Състав: 77% бамбук, 20% полиамид и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.