Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черни мъжки чорапи VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки чорапи VK1

1904190004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки чорапи VK1, осигуряват удобство на ходилото и са изключително устойчиви на естествено износване. Абсорбират влагата на крака ви и имат антибактериална обработка. Лесно се поставят и слагат, защото са леко разтегливи. Няма да ви спарват, дори ако ги носите в горещите дни на лятото със спортни обувки. Изработени са от вискоза и полиамид в процентно отношение три към едно.

Чорапите са изплетени в България и отговарят на всички изисквания за качество. През последните няколко сезона се забелязва тенденция да се носят точно такива тънки чорапи от естествени материи, които лесно се комбинират с тъмни панталони. Да са подходящи за всички сезони без зимата и да са подсилени както на петата, така и на пръстите. Изделието ни е подходящо за подарък.

 

 

Състав: 70% вискоза и 30% полиамид

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.