Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Черни мъжки чорапи VK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки чорапи VK5

1811010003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки чорапи VK5, отлично качество и страхотен дизайн. Още едно наше предложение от последната ни колекция. Много продаван модел, изключително удобни и здрави за вашето ежедневие и празник. Може да се носят както със спортни обувки, така и с официални такива.

Черният цвят е подходящ за всякакъв вид панталони и обувки, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Материята е иновативна за такъв вид аксесоари. Състои се от памук, полиамид и еластан, което дава възможност от една страна да са влагоабсорбиращи, а от друга страна здрави и меки при допир. Мъжките чорапи са подходящи за подарък, който може да ви приготвим в подходяща опаковка.

 

 

Състав: 75% памук, 20% полиамид и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.