Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черни мъжки чорапи VK8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки чорапи VK8

1907190011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки чорапи VK8, удобни и меки при допир, и носене. Плетката е медена пита, която придава плътност и комфорт, още повече, че има антибактериална защита. Класически дизайн и безшевна технология, която гарантира голямата износоустойчивост на изделието. Ластичният елемент е ненатрапчив и гарантира, че няма да има свличане на чорапите надолу.

Класическият черен цвят е лесен за комбиниране с всякакви панталони и обувки, които може да изберете в нашия онлайн магазин. През последните години този модел се наложи трайно на пазара за този тип аксесоари. Предпочитат го хората на средна възраст, които обичат да правят подаръци на своите роднини.

 

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.