Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черни мъжки чорапи VK9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черни мъжки чорапи VK9

1811010008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черни мъжки чорапи VK9, за студените месеци от годината. Почти изцяло памучни с лек примес на полиамид и еластан. Много меки и удобни във всяко отношение. Дизайна е изчистен с геометрични фигури в областта на глезена. Тясната ластична лента не позволява чорапите да се свличат.

Могат да се носят както в ежедневието, така на специален празник стига условията навън да го позволяват. Лесно се комбинират с панталони и обувки, макар понякога да са скрити.  Чорапите са с безшевни пръсти и пети, не се отпускат при след пране, което е добър атестат да са здрави и устойчиви на протъркване.  Моделът е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия и доставим на адрес.

 

Състав: 77% бамбук, 20% полиамид и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.