Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки чорапи бордо QE
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки чорапи бордо QE

1906050043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки чорапи бордо QE, удобни за носене, защото прилягат добре към крака. Имат естествена антибактериална защита, меки са в зоната на петата и пръстите. Точно там са подсилени допълнително, което е основното предимство срещу бързо износване. Плетените нишки са много фини, което ги прави универсални и предпочитани през летните месеци на годината.

През последните няколко сезона, тенденцията е мъжките чорапи да са видими, което означава, че трябва да изберете подходящите панталони, които да са леко подкъсени. Тях може да ги намерите ако разгледате нашия онлайн магазин Виконте Русе. Основата на материята на този мъжки аксесоар е от бамбук, с малко съдържание на еластан и полиамид. Подходящи са за подарък към любим приятел или съпруг.

 

Състав: 80% бамбук, 18% полиамид и 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.