Сини мъжки чорапи VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сини мъжки чорапи VK2

1907190009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сини мъжки чорапи VK2, висококачествени за всички сезони без зимата. Произведени са от памучна прежда с много ситна, плътна плетка. Удобни са за носене и прилягат идеално на крака. Достатъчно е да изберете правилният размер чорапи за да сте чувствате перфектно през целия делничен ден.

Те са устойчиви на износване, защото петата и пръстите са подсилени и тествани допълнително. Абсорбират влагата и не позволяват на краката да се потят. Ластика при глезена е достатъчно широк, без да ви стяга и не позволява свличане на материята. Идеално се съчетават с всякакъв цвят мъжки панталони и обувки. Клиентите ни са много доволни, като някои от тях ги вземат за подарък на близки и приятели.

 

 

Състав: 90% вискоза и 10% полиамид

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.