Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Сини мъжки чорапи VK7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сини мъжки чорапи VK7

1907190010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сини мъжки чорапи VK7, луксозни и тънки, подходящи за обувки през лятото. Не се разтеглят при пране, защото са изцяло произведени от памук. В края на чорапите има вградена ластична лента, която не позволява свличане. Пазят краката от изпотяване и не позволяват да се образуват гъбички между пръстите.

Много меки, плътни и удобни за слагане, заслужават вашето внимание, особено ако сте ги набелязали за подарък към любим човек. Може лесно да се комбинират с подходящ цвят панталони и обувки, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.