Начало Продукти Количка 0 Профил

Сиви мъжки чорапи VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сиви мъжки чорапи VK3

1811010004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сиви мъжки чорапи VK3, модел за вашето ежедневие. Меки и удобни за носене от памук и полиамид. Може да ги слагате както със спортни маратонки, така и с луксозни обувки. Те подхождат на всякакъв цвят панталони, макар че остават малко инкогнито зад тях.  Перфектен дизайн с красива картинка във флорален мотив.

Това е селектиран аксесоар от последната ни колекция, който се предпочита от младото поколение. Това наше предложение е тествано няколко сезона. В горната част има широк ластик, който не дава на чорапите да се свличат. Материята не позволява ходилата ви да се изпотяват, защото имат влагоабсорбираща функция. Този модел е подходящ за подарък.

 

 

Състав: 75% памук, 20% полиамид и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.