Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлосини мъжки чорапи терлички VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосини мъжки чорапи терлички VK1

1707100001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлосини мъжки чорапи терлички VK1, хигроскопични и удобни за носене. Изборът на чорапи изплетени от бамбук в комбинация с полиамид е гаранция за здравина и комфорт. Всичко това прави този мъжки аксесоар много подходящ и предпочитан за горещите дни. Влагоабсорбиращата материя в комбинация с деликатен ластик против свличане е доказателство за високото качество на изработка.

Светлосиният цвят е много свеж и спомага да се комбинира както с къси, така и с дълги панталони, които може да разгледате в нашия сайт. Запазват нормалната циркулация на кръвта на ходилото, защото в края имат лека ластична лента с много добър, уникален дизайн. Този модел е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме и доставим на посочения от вас адрес.

 

 

Състав: 77% бамбук, 20% полиамид и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.