Светлосини мъжки чорапи терлички VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосини мъжки чорапи терлички VK1

1707100001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноСветлосини мъжки чорапи терлички VK1, хигроскопични и удобни за носене. Изборът на чорапи изплетени от бамбук в комбинация с полиамид е гаранция за здравина и комфорт. Всичко това прави този мъжки аксесоар много подходящ и предпочитан за горещите дни. Влагоабсорбиращата материя в комбинация с деликатен ластик против свличане е доказателство за високото качество на изработка.

Светлосиният цвят е много свеж и спомага да се комбинира както с къси, така и с дълги панталони, които може да разгледате в нашия сайт. Запазват нормалната циркулация на кръвта на ходилото, защото в края имат лека ластична лента с много добър, уникален дизайн. Този модел е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме и доставим на посочения от вас адрес.

 

 

Състав: 77% бамбук, 20% полиамид и 3% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.