Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлосиви мъжки чорапи KR1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиви мъжки чорапи KR1

1812070005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлосиви мъжки чорапи KR1, дебели, идеални за вашето ежедневие. Меки и удобни за носене от дишаща материя, които помагат за циркулацията на кръвта в ходилата. Стандартен дизайн и дължина на чорапа, който завършва с ластична лента, която не позволява свличането му.

Създават настроение и вкус от носещия ги, което му дава възможност да ги комбинира с тъмни или светли панталони, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. 100% заставаме зад качеството на тези чорапи, още повече че те са любими на повечето мъже на средна възраст. Подходящи са за подарък.

 

 

Състав: 77% бамбук, 20% полиамид и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.