Тъмносиви мъжки чорапи KR2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиви мъжки чорапи KR2

а812070005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиви мъжки чорапи KR2, дебели и плътни за зимата. Специално този модел имат компресиращ ефект на краката, за хора които искат чорапите да са плътно по кожата. Дори в някои случаи лекарите ги препоръчват пред по-свободните такива – за по-добро кръвообръщение.  Устойчиви са при пране и не се разтягат.

Петата и пръстите са подсилени допълнително и са с висока износоустойчивост срещу протъркване. Комбинацията между сивият и черният цвят позволява да се комбинират с голям цветови диапазон мъжки панталони и обувки. Тях и още много разнообразни дрехи за мъжете може да намерите в нашия онлайн магазин. Моделът е подходящ за стилен подарък, с който се надяваме да изненадате любим човек.

 

 

Състав: 77% бамбук, 20% полиамид и 3% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.