Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиви мъжки чорапи терлички VK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиви мъжки чорапи терлички VK4

1808030004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиви мъжки чорапи терлички VK4, от специална дишаща материя. Предпочитана прежда от бамбук заради добрите антибактериални свойства и хигроскопичност. Не на последно място трябва да споменем голямата здравина и устойчивост срещу износване. Всичко написано дотук отразява реално големият интерес точно към този модел мъжки чорапи.

Имат задържаща ластична лента, която не позволява да се свличат по крака. Комбинацията с всякакъв цвят мъжки панталони е лесна, както и за обувките. Това изделие може да се използва почти във всички сезони без студените дни в годината. Подходящо е за подарък, опакован в луксозна кутия.

 

 

Състав: 77% бамбук, 20% полиамид и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.