Тъмносиви мъжки чорапи VK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиви мъжки чорапи VK4

1811010006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноТъмносиви мъжки чорапи VK4, произведени от памук, полиамид и еластан. Много добра комбинация материи, с която има за цел по-голяма влагоабсорбация. Изключително удобни за носене, с мек топъл привкус. Страхотно качество и дизайн от най-новата ни колекция чорапи.

Цветът е подходящ за комбиниране с всякакви панталони и обувки, макар понякога да не се забелязват особено.  Чорапите са безшевни, не се разтягат след пране, което е допълнително предимство срещу износване или протриване. Ластикът в края им не позволява да се свличат по крака ви, но от друга страна няма да усетите да ви стягат. Подходящи са за подарък към любим човек.

 

 

Състав: 75% памук, 20% полиамид и 5% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.