Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Черна мъжка гривна DSK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна мъжка гривна DSK2

B811290174

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна мъжка гривна DSK2 със стилни метални орнаменти. Приятна на допир, отива на всякакъв вид облекло. Закопчалката има подвижна част, която може лесно да свалите дори с една ръка. Кожата е двуцветна – кафяв и черен цвят с еднаква ширина, които са залепени стабилно по между си. Металните украшения са от неръждаем стомана, лесно се почистват и по никакъв начин не притесняват кожата на ръката.

Подобен модел мъжки гривни добавят финалната визия на мъжа, особено ако обича да си навива ръкавите на ризата, така че да се отличава в обществото. При това условие е добре да подходите по правилният начин при избора на мъжки колан, който трябва да съответства по цвят с обувките и гривната. Всичко това може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Това са все прекрасни подаръци ако сте ценител на мъжките аксесоари. Оставаме на ваше разположение.

 

  • Цвят черен
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно