Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна мъжка гривна DSK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна мъжка гривна DSK5

E811290174

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна мъжка гривна DSK5, изработена от висококачествена естествена кожа. Може да се комбинира с всякакъв вид облекло и разбира се с подобен цвят мъжки колани и обувки. Прави впечатление ефирната визия, която е комбинация от свежи метални орнаменти и светло кафяви кожени елементи. Малък, но доста впечатляващ аксесоар за празник или всекидневна употреба.

Може да носите тази мъжка кожена гривна постоянно стига да ви е удобна. Тя е мека при допир с кожата, лесно се сваля, дори с една ръка , защото металната закопчалка е леснодостъпна. Този аксесоар е страхотен подарък както за млади мъже, така и за по-възрастните господа. Интересна идея за подарък към любим човек. Състав на продукта.

  • Цвят черен
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.