Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена черна гривна DSK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена черна гривна DSK6

F811290174

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена черна гривна DSK6, много атрактивен модел от последната ни колекция. На фона на иновативния дизайн се открояват украшения с метални орнаменти. На пръв поглед са леко странни, но изразяват мистична енергия на всеки,  който се осмели да постави този аксесоар на ръката си. Лесно се закопчава и разкопчава от ръката ви.

Комбинацията между кожа и дънки е страхотна и модерна през последните няколко сезона. Така че, ако разполагате с подходящ чифт и кожен колан от същия цвят, то сте уцелили точно десетката.  Всичко това ще подобри вашия външен вид за да изглеждате атрактивни на всяко светско събитие. Коженото изделие е подходящо за подарък и ако желаете може да ви го опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Цвят черен
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.