Мъжка кожена черна гривна DSK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка кожена черна гривна DSK6

F811290174

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка кожена черна гривна DSK6, много атрактивен модел от последната ни колекция. На фона на иновативния дизайн се открояват украшения с метални орнаменти. На пръв поглед са леко странни, но изразяват мистична енергия на всеки,  който се осмели да постави този аксесоар на ръката си. Лесно се закопчава и разкопчава от ръката ви.

Комбинацията между кожа и дънки е страхотна и модерна през последните няколко сезона. Така че, ако разполагате с подходящ чифт и кожен колан от същия цвят, то сте уцелили точно десетката.  Всичко това ще подобри вашия външен вид за да изглеждате атрактивни на всяко светско събитие. Коженото изделие е подходящо за подарък и ако желаете може да ви го опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Цвят черен
  • Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.