Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена черна гривна DSK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена черна гривна DSK1

1811290174

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена черна гривна DSK1, с тъмно кафяви катарами и метални амулети. Истинско произведение на изкуството от естествена кожа и превъзходен дизайн. Изцяло предназначена за мъжките ръце, достатъчно дръзка за да подхожда на официален тоалет. Може да се носи също с ежедневно облекло без да дразни вашата китка. Ако успеете да я заредите с вашата положителна енергия, тогава тя ще ви пази от негативни емоции, когато е на вашата ръка.

Средната дебелина на мъжката китка е около 18 см, затова е препоръчително да знаете вашия размер за да изберете правилната кожена гривна. Закопчаването е лесно дори с една ръка. Този стилен аксесоар, придружен с мъжки колан е подходящ за прекрасен подарък за всеки мъж, който обича да носи нещо на ръцете си. Ако запретнете ръкава на ризата си ще бъдете забелязани  от нежния пол. Това е подходящ повод да се започне един непринуден разговор.

 

  • Цвят черен
  • Състав: 100% стествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.