Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена гривна VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK1

1911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена гривна VK1, със стилен дизайн и метална закопчалка. Представлява двойка плетени ленти, които образуват цялата конструкция на това произведение на изкуството. Кожата разбира се е 100% естествена, приятна при допир с повърхността на ръката и по никакъв начин няма да ви притеснява , когато свикнете с нея. Някои мъже биха носили тази гривна от сантиментална гледна точка, особено ако е подарена от любим човек.

Може да я слагате по всяко време, като препоръката ни е да я сваляте когато се къпете. Със сигурност ще краси ръката ви и може да заеме например мястото на ръчен часовник. Комбинирайте я с мъжки колан и чанта от същият цвят кожа или подобен. Подходяща е за подарък, който ще ви подготвим в красива опаковка.

  • Цвят червен
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.