Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена гривна VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK2

A911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена гривна VK2, двуслойна и много ефектна. Ще стои доста дръзко на всяка мъжка китка. Умишлено вътрешната страна е изработена от гладка естествена кожа за да не дразни ръката. Външния пласт е ситно изплетен и перфектно залепен за долния. Светлокафявия цвят на гривната е предпочита от повечето мъже, защото изглежда изключително натурално на ръката. Свалянето и махането е лесно, дори с една ръка, макар да не е нужно да го правите често, с изключение когато се къпете.

Изберете правилният размер мъжка кожена гривна и по възможност я комбинирайте с подходящ мъжки колан и обувки от същия цвят. По този начин ще изглеждате естетически правилно облечени, за да направите добро впечатление на околните. Това наше предложение е подходящо за подарък. Зарадвайте близък човек и приятел с това истинско произведение на изкуството.

 

  • Цвят светлокафяв
  • Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.