Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка кожена гривна VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK3

B911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена гривна VK3, класически дизайн без допълнителни орнаменти. Натурален кафяв цвят, безспорно ще краси ръката ви и ще бъде забелязана, ако често си навивате ръкавите на ризата. Някои мъже си слагат подобни аксесоари за да им напомнят нещо, което биха забравили евентуално. Други се чувстват по-сигурни с такова бижу на ръката си, защото са по-суетни или суеверни.

При всички случаи тази гривна ще ви е от полза и може да я носите постоянно. Обработката на кожата е изключително добра, поради причината, че е 100% естествена. Закопчаването е много сигурно и лесно, прави се лесно с другата ръка. Комбинирайте я с правилния цвят мъжки колани и чанти, които ще намерите в нашия онлайн магазин. Този артикул е подходящ за подарък.

  • Цвят кафяв
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно