Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена гривна VK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK4

C911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена гривна VK4, тъмнокафява от последната ни колекция аксесоари. Няма орнаменти по нея, нито щампи, което я прави класическа. Закопчаването е много ефектно и сигурно, от типа "мъжко-женско". Подхожда на всякакъв вид тоалет и може да се носи на практика постоянно. Лесно се маха и слага на ръката и няма да ви притеснява особено, дори ако сте в банята.

Обработката на кожата е много добра, постигнат е баланс между вътрешната и външната страни на гривната. Лесно бихте я комбинирали с останалите аксесоари в облеклото ви, в това число мъжки колани и обувки. Достатъчно е да съблюдавате цвета да е подобен. Оставаме на разположение ако имате допълнителни въпроси. Направете си подарък или такъв за любим приятел или мъж.

  • Цвят тъмнокафява
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно