Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена гривна VK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK5

D911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена гривна VK5, черна с метална закопчалка. Отива на всякакво облекло и може да се носи ежедневно. Кожата е 100% естествена, много добре обработена в класически вариант. Лесно се забелязва от околните, стига да си запретнете ръкавите на ризата. Добър вариант е да се вземе под внимание с какъв цвят мъжки колани и кожени чанти ще се комбинира.

Тях и още много различни аксесоари може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Оставаме на ваше разположение за допълнителни въпроси относно вашата перфектна мъжка визия. Излишно е да споменаваме, че мъжката гривна е подходяща за подарък равняващ се по стойност на годежен пръстен.

 

  • Цвят черен
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно