Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена гривна VK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK6

E911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена гривна VK6, много ефектен модел от последната ни серия. Тъмен цвят естествена кожа и стабилно закопчаване. Украсата е семпла с характерен орнамент и метален блясък. Този аксесоар се отличава от останалите такива с уникален тренд дизайн. Лесно се сваля и поставя с една ръка, макар че повечето мъже ще искат да я носят постоянно.

Приятна при допир кожа, няма да притеснява китката ви и възможност за комбиниране с мъжки колан и чанта от същия цвят.  Това са все прекрасни идеи за подаръци, ако сте ценители на мъжките аксесоари. Оставаме на ваше разположение за възникнали въпроси.

 

  • Цвят тъмнокафява
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно