Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка кожена гривна VK7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK7

F911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена гривна VK7, черна, оригинална по своята структура и изработка за една перфектна мъжка визия. С нея ще имате гарантиран успех сред нежния пол и може дори да ви служи като талисман за бъдещи събития. Много добре структуриран модел с двойно преплетени връзки и стабилна лента между тях.

Всичко това е представено по един наистина стилен начин, като черешката на тортата е стабилната закопчалка от неръждаема стомана. Добър вариант за комбиниране с мъжки колани и обувки е да са от същия цвят и материя. Перфектен подарък за любим човек, който е възможно да опаковаме в стилна кутия и доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Цвят черен
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно