Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка кожена гривна VK8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK8

G911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена гривна VK8, уникална естествена кожа и оригинален светлокафяв цвят. Може да я носите както на официални поводи и събития, така и във вашето ежедневие. Надяваме се да ви носи късмет  и успех във вашите бъдещи планове. Обработката на кожата е много качествена и няма да дразни повърхността на ръката ви.

Металната закопчалка е лъскава, а цвета и е съобразен с този на кожата. Добавете  стил и свежест към празничната си визия с този красив и невероятен кожен модел. Ако държите да знаете ще ви кажем, че правилната комбинация с останалите аксесоари като мъжки колан и обувки е, те да са от същата материя и цвят. Мъжката гривна е подходяща за подарък и може да ви я опаковаме в подходяща кутия.

 

  • Цвят светлокафяв
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.