Начало Продукти Количка Профил

Мъжка кожена гривна VK9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK9

H911280065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена гривна VK9, червен запомнящ се аксесоар с шарена лента по средата. Много атрактивен модел от последната ни колекция, който може да носите по всяко време. Оригинална изработка и добре обработена кожа, която няма да дразни повърхността на ръката. Закопчалката има златист метален оттенък, гаранция, че няма да я загубите по никаква причина. Може да се комбинира с всякакъв вид облекло и разбира се с подобен цвят обувки и мъжки колани, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.  Това е красив модел, задоволяващ вкуса на всеки мъжки естет. Перфектен подарък към любим приятел, доставен в луксозна кутия.

 

  • Цвят червен
  • Състав: 100% естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •