Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка кожена кафява гривна DSK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка кожена кафява гривна DSK4

1809100001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка кожена кафява гривна DSK4, оригинален дизайн с плетени елементи. Много модерен аксесоар, който трябва да се носи само на официални поводи. Добре се комбинира със същия цвят мъжки колани и разбира се подобни обувки. Всичко това се намира в нашият онлайн магазин и при желание от ваша страна може да ги разгледате. Естествената кожа е мека и удобна за носене, а лъскавите метални елементи само допълват общата визия на кожената гривна. Подходяща е за подарък, който може да ви опаковаме в стилна кутия. Добавете свежест и стил към празничната си визия с този малък, но невероятен кожен модел.

 

  • Цвят кафяв
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно