Мъжки колан двойна кожа DSK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки колан двойна кожа DSK3

1802220130

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжки колан двойна кожа DSK3, за всички почитатели на луксозните аксесоари. Ако трябва да кажем все пак нещо за катарамата, то тя е стандартна. Кожата е много фино изработена без странични шевове. Ръбовете са много гладки и добре заоблени по цялата дължина на колана. Щампата представлява фино изплетени мрежи, които завършват в края на модела преди плавното заостряне.

Доказателство за качеството на кожата е блясъка от лицевата страна на колана. По този начин се добавя финалният щрих към спортно елегантния панталон, който може да видите в нашият онлайн магазин Виконте. Коланът е идеален за мъжки подарък, защото не е необходимо да се мери по силуета на клиента.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

По време на празничния период всички поръчки направени до 23.12, ще могат да бъдат при Вас на 24.12 с куриерска фирма Еконт.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.