Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан двойна кожа DSK4
Мъжки колан двойна кожа DSK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан бордо двойна кожа DSK4

2103110029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан бордо двойна кожа DSK4, изработен е от висококачествен материал. Дължината се регулира според вашата талия или до колко обичате да е стегнат в кръста ви. Изисканият дизайн започва с цвят бордо. Изглежда лъскав на светлина, защото естествената кожа е обработена по специална технология.

Доста раздвижен модел, който се утвърди на пазара през този сезон. Можем смело да заявим, че този аксесоар има всички достойнства да раздвижи вашият силует, ако се постави на правилно избрания панталон. Добавете още един артикул към вашият гардероб или направете подарък на любим човек.

  • Състав: 100% естествена кожа
  • Ширина: 3.5см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.