Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Бордо мъжки колан BN8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бордо мъжки колан BN8

1902130225

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бордо мъжки колан BN8, с широк пепит кант по краищата на цялата дължина. Уникален цвят и дизайн от гладка 100% естествена кожа. Един от най-търсените аксесоари през последните два сезона, с красива класическа катарама закрепена здраво за кожата. Подхожда на всякакъв вид мъжки панталони и се предпочита от бизнесмени и улегнали господата.

Дължината се регулира според вашата талия, а ширината е стандартна 3,5 см. Кожата е двупластова и се съединява с два здрави шева в краищата на колана. Много качествена изработка специално на този модел колани, които може да ви опаковаме в луксозна кутия и да послужат за подарък към любим съпруг или приятел.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.