Начало Продукти Количка Профил

Бордо мъжки колан DSK2090
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан бордо DSK2090

1902130297

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжки колан бордо DSK2090, невероятно елегантен изпипан до последния детайл. Изглежда лъскав на светлината и гладък при допит, истинско произведение на изкуството. Изработен от 100% естествена кожа, която в единия си край завършва със стилна катарама, а другия край е леко заоблен. Целта е да се постигне по-голяма функционалност и естетика.

Повърхността на колана има леко овална форма, като по средата има тънка лента с интересна шарка. За ценителите на точно такъв вид аксесоари, можем да напишем, че си заслужава да го притежавате във вашия гардероб. Подхожда на всякакъв вид панталони и се предпочита от абитуриенти и младоженци. Може да се слага и на неформални срещи, а защо не на специални събития. Коланът е подходящ за подарък.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •