Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен колан с автоматична катарама VE433
Черен колан с автоматична катарама VE431
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан с автоматична катарама VE43

1902200039

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен колан с автоматична катарама VE43, стилен аксесоар с елегантен дизайн. Изработката е изключително качествена, изцяло от естествена кожа. Обърнете внимание на автоматичната катарама и по-специално плочката. По средата и има кожен елемент със същата текстура, с която е целият колан от външна страна. В двата края има стилни ленти, които допълват общата визия на катарамата. Ширината на кожата по цялата дължина е 3.5 см, като краищата и са подсилени с двоен шев.

За по-добра функционалност единият край на колана е заоблен за да влиза лесно в катарамата. Добър вариант би било да притежавате кожен портфейл със същият цвят, както и луксозни обувки, за да изглеждате перфектно на вашият празник. Този артикул е подходящ за подарък, който ще ви опаковаме в красива кутия.

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.