Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен колан с автомобилна емблема 7JA
Черен колан с автомобилна емблема 712JA
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан с автомобилна емблема 7JA

a009280135

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен колан с автомобилна емблема 7JA, атрактивен, моден аксесоар от последната ни селекция за тази година. Дебелата, масивна, естествена кожа, която от лицевата страна е релефна, от едната страна завършва със скосено заобляне. От другата е здраво закрепена към металната, черна плочка в която е вградено логото на автомобилният гигант.

Прави впечатление също, че освен това има червен надпис Ауди, което по своята същност по-скоро е изключение от правилото. Закопчаващият, новаторски механизъм е сигурен и здрав, което дава възможност на колана да липсват къглите дупки за виксиране на дължината.

 

Размери: Ширина 4.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно