Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен колан с автомобилно лого 7JA
Черен колан с автомобилно лого 71JA
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан с автомобилно лого 7JA

2009280135

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен колан с автомобилно лого 7JA, изключително оригинален аксесоар, за всички почитатели на световно известната марка Мерцедес. Добра идея за подарък, от която може да се възползвате. Това не са всички достойнства на този артикул. Кожата е 100% естествена, умишлено изработена с релефна повърхност.

Фиксирането на дължината става с уникален механизъм и поради тази причина няма да видите така познатите дупки в края му.  Дори да не сте фенове на този бранд, няма как да устоите на изкушението да сложите този колан на изискания си панталон или дънки. 

 

Размери: Ширина 4 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно