Начало Продукти Количка Профил

Черен колан с двоен шев BN5
Черен колан с двоен шев BN51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан с двоен шев BN5

2009280015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черен колан с двоен шев BN5, оригинален аксесоар от 100% естетсвена кожа. Макар на пръв поглед дизайнът да е семпъл, това не означава, че това наше предложение няма своите достойнства. Това е широк и стабилен колан, много здрав и масивен, перфектен за своето основно предназначение, а именно да придържа официалния панталон.

Катарамата има лъскав метален оттенък, със заоблени ръбове. Удоволствието е истинско при закопчаването. От лицевата страна кожата е леко релефна, като подсилващ ефект може да се допълни двата успоредни шева, които се събират в началото на колана. Там той е заоблен за по-голяма функционалност.

 

Размери: Ширина 4.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •